Φλεβαράκης: “Κάθε μέρα είναι… τρεις μέρες δουλειά!”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε μετά το σημερινό (13/9) φιλικό με τη Λέφσκι πώς πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του την περίοδο προετοιμασίας, με δεδομένο ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα στο σχηματισμό του ρόστερ

Ξεκίνησε ήρεμος, ανέβασε τους τόνους, έδωσε οδηγίες, έκανε πολλές δοκιμές και στο τέλος, μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ σήμερα (13/9) με αντίπαλο τη Λέφσκι στο “Παλατάκι”, ο Κώστας Φλεβαράκης έκανε… ταμείο.

«Ήταν ένα καλό τεστ για μας, που προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα σε λίγο χρόνο και πρέπει να τα κάνουμε καλά. Γι’ αυτό και κάθε μέρα που περνά πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε σα να είναι τρεις μέρες δουλειάς!», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Και πρόσθεσε: «Όπως και στο πρώτο φιλικό μας παιχνίδι, κρατάμε το ομαδικό πνεύμα. Είναι κάτι θετικό, όπως και η προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά. Προσπαθούν να συνδυάσουν τη σκληρή δουλειά σε φυσική κατάσταση και μπάσκετ, όλα αυτά που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι, σαν πληροφορίες. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο και γι’ αυτό δίνουμε τη μάχη μας. Ήταν καλό, επίσης, σήμερα, που πήραν όλοι χρόνο και αρκετό, για να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.