Πιτίνο: “Πρώτα η υγεία του εγγονού μου” (video)

Ο Ρικ Πιτίνο υπογράμμισε για μια ακόμα φορά πως πάνω από όλους και όλα βάζει την υγεία του εγγονού του και πως αυτός ήταν ο λόγος, που επέστρεψε στις ΗΠΑ.
Δημοσίευση: 15/08/2019 - 10:37
Ο Ρικ Πιτίνο υπογράμμισε για μια ακόμα φορά πως πάνω από όλους και όλα βάζει την υγεία του εγγονού του και πως αυτός ήταν ο λόγος, που επέστρεψε στις ΗΠΑ. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως ελπίζει σε έξι μήνες να είναι καλύτερα ο εγγονός του, προκειμένου να επιστρέψει ο ίδιος στους πάγκους. Ο Αμερικανός κόουτς μίλησε στο “CBS”, με τη συνέντευξη να είναι προγραμματισμένη να βγει στον “αέρα’ στις 23 Αυγούστου. Το αμερικανικό κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα ένα δείγμα των όσων είπε ο πρώην προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος.

Αρχικά, ο Πιτίνο τόνισε: “Έχω έναν εγγονό με μορφή επιληψίας. Μόνο 300 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με αυτό. Θέλω να περάσω τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας τον γιο μου και την γυναίκα του ώστε να ψάξουμε απαντήσεις μέσω των καλύτερων γενετιστών και γιατρών. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, είναι κάτι πολύ σπάνιο. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλες τις επαφές για να βρούμε έναν γιατρό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Αυτό είναι το βασικό μου μέλημα. Σε έξι μήνες, ελπίζουμε όλα να είναι καλύτερα και να επιστρέψω στους πάγκους”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα και στο Λούισβιλ: “Δούλεψα εκεί για 17 χρόνια και μία μέρα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι το FBI ασχολείται με εμάς και με κάλεσαν να παραιτηθώ. Είπα αμέσως ότι δεν είχα καμία ανάμειξη και πως δεν γνώριζα τίποτα. Ξέρουν πως είμαι αθώος. Πιστεύω πως με απέλυσαν για άλλους λόγους, απλά βρήκαν μία αφορμή. Αν ήξερα τι γινόταν τόσο καιρό, θα το σταματούσα άμεσα, σε δέκα δευτερόλεπτα. Δεν θα γινόταν τίποτα άλλο”.

Τέλος, ο Αμερικανός κόουτς τόνισε αν θα επέστρεψε ο Λούισβιλ: “100%. Αγάπησα το Πανεπιστήμιο και τους ανθρώπους του”.

Το σχετικό απόσπασμα: 
— CBS Sports Network (@CBSSportsNet) 13 Αυγούστου 2019