Καστρίτης: «Να είμαστε υγιείς και να αποκτήσουμε ομοιογένεια»

«Τα ωφέλη από αυτά τα φιλικά είναι πολύ σημαντικά για όλους μας», είπε ο Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος του δεύτερου φιλικού αγώνα με τη Λουκόιλ Σόφιας και τη νίκη επί των Βούλγαρων.

«Τα ωφέλη από αυτά τα φιλικά είναι πολύ σημαντικά για όλους μας», είπε ο Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος του δεύτερου φιλικού αγώνα με τη Λουκόιλ Σόφιας και τη νίκη επί των Βούλγαρων.

Και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας θα θέλαμε να είναι όλοι οι παίκτες το ίδιο υγιείς. Δεν αγωνίστηκαν ο Καββαδάς, ο Ζάρας και ο Σμιθ. Αλλοι δυο παίκτες τραυματίστηκαν στη διάρκεια του αγώνα…

Θα μας βοηθούσε στη χημεία μας αν ήταν όλοι μαζί. Όλοι πάντως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν υπάρχει παράπονο. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι σε πολλά από τα κομμάτια που θέλαμε να τσεκάρουμε. Ελπίζουμε ότι στα Μαυροσκούφεια θα είμαστε όλοι έτοιμοι, από την ερχόμενη Δευτέρα για να παίξουμε πλήρεις. Θα προετοιμαστούμε καλύτερα ενόψει του πρωταθλήματος».

Τέλος, είπε ο προπονητής του Ηρακλή: «Θέλουμε χρόνο και οι παίκτες και το προπονητικό τιμ για μια ομάδα που έχει δέκα νέα πρόσωπα.Θα είναι καλό να είματσε όλοι μαζί για να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Προπονούμαστε σκληρά και αυτό μας κάνει αισιόδοξους ότι σταδιακά θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.