Στην Αθήνα ο Στρέλνιεκς

Επί Ελληνικού εδάφους βρίσκεται το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Επί Ελληνικού εδάφους βρίσκεται το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάνις Στρέλνιεκς, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 27χρονος Λετονός γκαρντ έχει ανακοινωθεί ήδη από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο διετούς διάρκειας για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Κατά την άφιξη του στη χώρα μας, ο Στρέλνιεκς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και παραδέχτηκε πως δεν ήταν δύσκολη απόφαση να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

«Πέρασα 3 υπέροχα χρόνια στην Μπάμπεργκ, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι επιτέλους στον Ολυμπιακός. Ακόμα έχω πολλή δουλειά να κάνω, για να αποτελέσω μέρος αυτού του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που είμαι εδώ 
Δεν λες όχι στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον Νίκο Ζήση και θα μιλήσω ξανά μαζί του. Με βοήθησε πολύ όσο ήμουν στη Μπάμπεργκ. Δεν ήταν ακριβώς δύσκολη απόφαση, ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, μια από τις πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Λετονός γκαρντ.

Όσο για το γεγονός ότι θα παίξει με τον Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Το σκεφτόμουν χθες αυτό. Είναι σπουδαίο γιατί τον έβλεπα να παίρνει την Euroleague μερικά χρόνια πριν και τώρα θα είμαστε συμπαίκτες και θα παίζουμε στο ίδιο επίπεδο, οπότε είναι σπουδαίο αυτό».

Για το γεγονός πως θα γίνει πατέρας σύντομα: «Ναι, τον επόμενο μήνα! Είναι ένα καλό καλοκαίρι αυτό»!

Για τα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ενάντια στον Ολυμπιακό πάντα ήταν δύσκολα. Θυμάμαι πως δεν τους άρεσε να παίζουν εναντίον μας».

Για το buzzer beater που πέτυχε πριν δύο χρόνια κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο καθένας θέλει να το δει αυτό, αλλά θα δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.