Μέξας: «Διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση»

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, τόνισε πως η ομάδα του διαχειρίστηκε σωστά την πίεση και νίκησε.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, τόνισε πως η ομάδα του διαχειρίστηκε σωστά την πίεση και νίκησε.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Για μας, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί εμπεριείχε πολύ πίεση, αυτό που λέμε «το πρέπει». Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί διαχειρίστηκαν πολύ σωστά αυτή τη πίεση, μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ και από την αρχή επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, ξεκινώντας από την άμυνα και από το ριμπάουντ. Δεν είναι τυχαίο ότι δώσαμε μόλις δύο επιθετικά ριμπάουντ στον αντίπαλο που διακρίνεται σ’ αυτόν τον τομέα. Θεωρώ ότι αυτό το στοιχείο ήταν το κλειδί για τη νίκη. Συνεχίζουμε, αποκλείεται να χρειαστούν μόλις οκτώ νίκες για να παραμείνουμε στη κατηγορία. Ακολουθεί ένα ματς κομβικής σημασίας απέναντι στον Πανιώνιο που ξέρουμε ότι θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Εμείς θα πάμε για να τους κερδίσουμε, να εκμεταλλευτούμε την πλεονεκτική θέση μας». Σε ερώτηση σχετική με την υποστήριξη από τον κόσμο, απάντησε ότι «και στους δύο προηγούμενους αγώνες ήταν θερμή η συμπαράστασή του και θα έλεγα ότι πλέον το γήπεδό μας γίνεται έδρα».
 
Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του, ο Θόδωρος Ζάρας, στάθηκε στο κίνητρο που είχε ο ίδιος και η ομάδα του. «Μπήκαμε αποφασισμένοι γιατί έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Από την αρχή επιβάλλαμε τον δικό μας ρυθμό και μέσα από την άμυνα καταφέραμε να πάρουμε ρυθμό στην επίθεση. Ξεφύγαμε με μεγάλη διαφορά την οποία και κρατήσαμε έως το τέλος».
 
Ρωτήθηκε για τον αριθμό των νικών που θα χρειαστεί η ομάδα του ούτως ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. «Δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θέλουμε να κοιτάμε πόσες νίκες θα χρειαστούν. Στόχος μας είναι να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να τον κερδίζουμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που είναι πολύ σημαντικός για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.