Άτκινς: «Μονόδρομος η νίκη»

Ο παίκτης του ΚΑΟΔ, Έρικ Άτκινς, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως η νίκη κόντρα στον Κόροιβο είναι μονόδρομος.
Δημοσίευση: 27/02/2015 - 20:28

Ο παίκτης του ΚΑΟΔ, Έρικ Άτκινς, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως η νίκη κόντρα στον Κόροιβο είναι μονόδρομος.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα από την Δράμα,

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και είναι καιρός να αρχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και όχι απλά να περιοριζόμαστε στις καλές εμφανίσεις. Δικαιούμασταν, θεωρώ, κάτι παραπάνω από τους δύο αγώνες μας στην Θεσσαλονίκη. Χάσαμε από πολύ καλές ομάδες ουσιαστικά στο ένα σουτ και αυτό από τη μία πλευρά μας πληγώνει γιατί δεν κερδίζουμε, από την άλλη πλευρά πρέπει να μας πεισμώσει, για να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο για τον αγώνα που έρχεται με τον Κόροιβο, υπό την έννοια ότι είναι από αυτούς τους αγώνες που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία, διότι πρόκειται για αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, και παίζουμε στην έδρα μας. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να καταλάβετε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για μας.

Είχαμε αρκετό διάστημα για να προετοιμαστούμε, δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Με κάθε τρόπο, είτε παίξουμε καλά, είτε δεν πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε, πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Είναι παιχνίδια που περισσότερο μετράει το πάθος που θα βγάλει ο κάθε παίκτης στο παρκέ, η θέληση που έχει για να κερδίσει, παρά το όποιο αγωνιστικό πλάνο. Ο Κόροιβος είναι καλή ομάδα, έχει παίκτες που και ποιότητα έχουν και εμπειρία, αλλά και εμείς είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και ό,τι δουλέψαμε στις προπονήσεις, πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ.

Θέλουμε την παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο, θέλουμε την στήριξή του, γιατί όταν το γήπεδο είναι γεμάτο, παίρνουμε επιπλέον ενέργεια σε κάθε προσπάθειά μας».