Δρακόπουλος: «Στη Basket League o Ηρακλής»

Ο Θεόδωρος Δρακόπουλος τόνισε πως ο Ηρακλής είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Πανιωνίου στη Basket League, αν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο Θεόδωρος Δρακόπουλος τόνισε πως ο Ηρακλής είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Πανιωνίου στη Basket League, αν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Ο πρόεδρος του «Γηραιού» τόνισε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να δώσει το «παρών» η ομάδα του στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. 

Αρχικά, ο Δρακόπουλος τόνισε: «Αρχίσαμε μια προσπάθεια και έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ΚΑΕ. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον νόμο που υπάρχει για να φτιάξουμε την ΚΑΕ και ήδη κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες. Έχουμε το καταστατικό και είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Χρειάζονται 250 χιλιάδες ευρώ και αυτά θα καλυφτούν από μένα προσωπικά». 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Προσωπικά πιστεύω ότι θα αγωνιστούμε στην Α1. Θα το μάθουμε τις επόμενες 2-3 μέρες. Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν προβλήματα σε ομάδες της Α1 και σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είμαστε έτοιμοι από την μεριά μας και με την προσθήκη τριών ξένων αθλητών θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία στην νέα σεζόν. Θα έχουμε γλέντια φέτος στο Ιβανώφειο και θα έρθουν μεγάλες χαρές για τον κόσμο του Ηρακλή, που μας στάθηκε δυναμικά στην προηγούμενη περίοδο. Αν αγωνιστούμε στην Α1 θα έχουμε και κάποια έσοδα και αυτά θα τα διαθέσουμε αποκλειστικά για την κάλυψη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.