Αγγελάκος:”Θέλουμε την στήριξη του κόσμου για τη νίκη”

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος μίλησε για την σημασία του αγώνα με τον Ήφαιστο και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει το παρών.

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος μίλησε για την σημασία του αγώνα με τον Ήφαιστο και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει το παρών.

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Τα λέμε ξανά μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ ύστερα από αρκετό καιρό, λόγω της διακοπής για το All Star Game, το Κύπελλο και φυσικά τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όσον αφορά στο τελευταίο, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τη συνολική παρουσία του στα «παράθυρα» και να εκφράσω τη σιγουριά μου πως θα τα πάει περίφημα στα γήπεδα της Κίνας.

Τώρα, στα δικά μας. Εμείς, σε αυτό το διάστημα δώσαμε και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς ηττηθήκαμε. Από την άλλη, όμως, πήραμε πολλά θετικά και αρνητικά, τα οποία θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε στη συνέχεια. Στο μεταξύ, έχουμε και μία νέα προσθήκη τον Τρε Ντεμπς, τον οποίο θέλουμε να καλωσορίσουμε στην ομάδα και να του ευχηθούμε υγεία και επιτυχίες.

Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο, που είναι μία ομάδα που της αρέσει πολύ να παίζει στο τρανζίσιον. Για τον λόγο αυτό, εμείς θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν.

Τέλος, για πολλοστή φορά θα πω ότι θέλουμε πολύ την στήριξη του κόσμου, ώστε να μας βοηθήσει να μπούμε δυνατά και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς, εγώ λόγω τραυματισμού δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ, αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι οι συμπαίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουμε μία σημαντική νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.