Κουφός: “Ψυχή βαθιά”

Ο προπονητής του Κολοσσού Στέργιος Κουφός, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο, ήταν πολύ σκληρός με τους παίκτες του. Υπονόησε ότι κάποιοι δεν τα δίνουν όλα, δεν δίνουν την... ψυχή τους κι αυτούς όπως είπε δεν τους θέλει στην ομάδα του, που θεωρεί ότι μπορεί τελικά να σωθεί.

Ο προπονητής του Κολοσσού Στέργιος Κουφός, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο, ήταν πολύ σκληρός με τους παίκτες του. Υπονόησε ότι κάποιοι δεν τα δίνουν όλα, δεν δίνουν την… ψυχή τους κι αυτούς όπως είπε δεν τους θέλει στην ομάδα του, που θεωρεί ότι μπορεί τελικά να σωθεί. 

Οι δηλώσεις του: 

“Αισθάνομαι ότι για κάποιους ανθρώπους εδώ στην ομάδα ότι είναι κρίμα η εικόνα που έχουμε. Αυτό λέει η καρδιά μου. Γιατί δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα, να βλέπεις κάποιον να μην δίνει την ψυχή του. Είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να ζητήσουμε και όχι κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ισορροπία. Υπάρχουν παιδιά που έχουν έρθει και τα ξέρουμε μία ημέρα και αυτό μπορεί να είναι ένα ελαφρυντικό. Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι… Είπα στα παιδιά ότι όποιος δεν μπορεί να θυσιάσει το κορμί και την ψυχή του, να μην έρθει ξανά. Εγώ τους είπα, πως νιώθω ότι μπορούμε να σωθούμε και θέλω να πιστεύω ότι θα καταθέσουμε ψυχή. Χωρίς ψυχή δεν γίνεται τίποτα. Αλλά, τώρα δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα.

 

Η μικρή σήμερα ικμάδα που μου δίνει δύναμη είναι η προσπάθεια κάποιων παιδιών στην άμυνα. Αν είναι κάποιος πρωταγωνιστής μπαίνει μέσα και το δείχνει. Το μπάσκετ είναι απλό, ή μπορείς ή δεν μπορείς. Ζητάμε προσωπικότητες γιατί και με τον Παναθηναϊκό είχαμε τα ίδια. Αλλά, δεν έχουμε και 12 άλλους που μπορούμε να διώξουμε. Πρέπει με τους παίκτες που έχουμε να πορευτούμε μέχρι το τέλος. Σήμερα θέλαμε να έχουμε μία εικόνα συνέχειας στα παιχνίδια μας, στα συστήματα στην επίθεση. Είναι πρόβλημα όλη η εικόνα μας. Το άσχημο είναι ότι δίναμε εντολή να την πάρει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης και την έπαιρνε άλλος. Πάρα πολλά από τα σουτ ήταν θετικά για εμάς, ενώ από την άλλη δεχθήκαμε πολλά τυχερά σουτ. Δυστυχώς η ομάδα έχει συνηθίσει να χάνει και έτσι όταν είναι πίσω στο σκορ, πέφτει και η ψυχολογία της”.

 

Για το επόμενο παιχνίδι: «Τα επόμενα παιχνίδια νομίζω ότι είναι αυτό που είπα πριν. Εάν δεν υπάρχει ψυχή… Θέλουμε πάθος. Πιθανώς σήμερα λόγω του κακού ποσοστού στην επίθεση, να ήταν ο λόγος που πάθαμε καθίζηση. Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε, δεν υπάρχει άλλο κλειδί. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα. Όταν η προπόνηση δεν μπορεί να γίνει στην ένταση που πρέπει, έτσι δεν μπορείς να ανταποκριθείς το ίδιο και στην προπόνηση. Έχουμε παίκτες που κάνουν λάθη παιδιάστικα και δεν πρέπει να τα κάνεις. Γι’ αυτό, λέω ότι μέσα από την καθημερινότητα μπορούμε να βρούμε τα παιδιά που θα βγουν μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.