Μέξας: «Αρχίσαμε το παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση»

Στην κακή εκκίνηση του ΚΑΟΔ στο παιχνίδι χρέωσε την ήττα από τον Κολοσσό, για την Basket League, ο τεχνικός των Δραμινών Κώστας Μέξας.

Στην κακή εκκίνηση του ΚΑΟΔ στο παιχνίδι χρέωσε την ήττα από τον Κολοσσό, για την Basket League, ο τεχνικός των Δραμινών Κώστας Μέξας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Δυστυχώς ξεκινήσαμε το παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση. Είχαμε ενέργεια, κυνηγούσαμε, αλλά τις περισσότερες φορές χωρίς μυαλό. Δώσαμε ελεύθερα σουτ σε παίκτες που δεν έπρεπε, τα έβαλαν και πήραν αυτοπεποίθηση και χάλασε το μυαλό μας. Σίγουρα τα 11/12 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και τα 13/14 στις αρχές του δευτέρου είναι ποσοστό αφύσικο. Και μόνοι τους να σουτάρουν 13/14 μπορεί να μη βάλουν ποτέ. Συμβαίνει όμως, έτσι είναι το παιχνίδι.

Παίξαμε πιο έξυπνα στην άμυνα, βάλαμε κάποια σουτ που δεν είχαμε βάλει στο πρώτο μέρος. Έτσι γύρισε το ματς και έφτασε να κριθεί σουτ. Κάποια τα βάλαμε και ισοφαρίσαμε, κάποια τα χάσαμε. Έφτασε το ματς στη μία κατοχή, ο Τσάμης το έβαλε, ο Έρικ το έχασε. Η επιλογή ήταν δική μου, είτε να πάει μέχρι μέσα, είτε να δημιουργήσει. Δεν έχουμε άλλο δρόμο, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να προσαρμοστεί και ο Τσαλδάρης και θα δούμε τι θα γίνει, έχουμε και ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.