Μέξας: «Να έχουμε ενέργεια για σαράντα λεπτά»

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τον Κολοσσό τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει ενέργεια για σαράντα λεπτά και συγκέντρωση.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τον Κολοσσό τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει ενέργεια για σαράντα λεπτά και συγκέντρωση.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο», είπε καταρχήν ο προπονητής του ΚΑΟΔ American Genetics, Κώστας Μέξας και αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει αρχές και ρόλους στο παιχνίδι της και οι τελευταίες εμφανίσεις του με το Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ δείχνουν τη δυναμική του».
 
Για το κλειδί της συνάντησης: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε για 40 λεπτά ενέργεια και συγκέντρωση στο πλάνο μας, για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα».Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Πρέπει να περιορίσουμε το transition του Κολοσσού και την εκτέλεση και δημιουργία μέσα πικ εν ρολ συνεργασίες».
 
Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για τη σημασία του αγώνα για τον ΚΑΟΔ American Genetics: «Παίζουμε με τον Κολοσσό ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί είναι ομάδα με τον ίδιο στόχο και το παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Είναι πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και θα πρέπει να παρουσιαστούμε στο γήπεδο 100% συγκεντρωμένοι σε όσα έχουμε πει πως πρέπει να κάνουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να δώσουμε αξία και στην εκτός έδρας νίκη που κάναμε στη Κηφισιά και να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.