Μέξας: «Το ματς κρίθηκε στις προσωπικότητες»

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά, τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις προσωπικότητες.

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά, τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις προσωπικότητες.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι. Αυτό νομίζω φαίνεται και από τις ασίστ που είχε η Κηφισιά που ήταν μόνο εννέα, ένα κομμάτι στο οποίο είχαμε δώσει πολύ μεγάλη έμφαση, στη δημιουργία της. Στα αμυντικά ριμπάουντ δεν πήγαμε πολύ καλά, αλλά οι 9 ασίστ και τα 17 λάθη της Κηφισιάς ήταν για εμάς σημείο κλειδί για την επικράτηση στο παιχνίδι».


Στη συνέχεια ανέλυσε το πώς εξελίχθηκε το σημερινό (27/12) ματς: «Είχαμε ένα θέμα με τις δεκαπέντε ημέρες διακοπή, δεν ξέραμε πώς θα παρουσιαστούμε σήμερα (27/12). Παρ’ όλο που δουλέψαμε αρκετά καλά, ήταν ένα ερωτηματικό αυτό. Νομίζω ότι μετά το πρώτο δίλεπτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει πολλούς καλούς παίκτες, καλό προπονητή, αρχές. Μετά το πρώτο δίλεπτο που ήμασταν λίγο χαμένοι μπήκαμε αρκετά καλά στο κλίμα του αγώνα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Βγάλαμε αρκετές φορές την Κηφισιά εκτός αρχικού πλάνου επίθεσης. Όσες φορές ήμασταν καλοί στην άμυνα μπορέσαμε και κάναμε κάποια μικρά σερί και χτίσαμε αυτοπεποίθηση για την επίθεσή μας. Νομίζω ότι στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι, για αυτό πήραμε διαφορά δέκα πόντων. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Κηφισιά προσπάθησε με ένα πολύ χαμηλό σχήμα να γυρίσει το παιχνίδι και τα κατάφερε. Εμείς δεν είχαμε τόσο καλές επιλογές και τόσο καλές αντιδράσεις στην επίθεσή μας, πήγαμε σε πολλά σουτ ύστερα από ντρίπλα πάνω σε αλλαγές. Στο τέλος έβαλε ένα ο Μανώλης (Παπαμακάριος), αλλά πριν είχαμε χάσει αρκετά και χάσαμε λίγο το μυαλό μας, συν ότι στο ένας εναντίον ενός στην άμυνα είχαμε κάποια προβλήματα. Στο τέλος πήγε στις προσωπικότητες, βάλαμε δύο μεγάλα σουτ και η Κηφισιά έχασε μία φάση. Καλή χρονιά σε όλους και στον κόουτς εύχομαι τα καλύτερα».


Δηλώσεις, από την πλευρά των παικτών, έκανε και ο Θοδωρής Ζάρας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου γιατί δουλέψαμε και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, παρ’ όλο που μείναμε μόνο δέκα λόγω τραυματισμών. Ήρθαμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Δουλέψαμε πάνω στα συστήματά της Κηφισιάς, πήγαμε καλά και στην άμυνα ήμασταν αρκετά καλοί εκτός από μερικά λάθη. Βάλαμε στο τέλος κάποια μεγάλα σουτ και καταφέραμε και πήραμε πολύ σημαντική νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.