Σλαφτσάκης: «Κομβικό και πολύ κρίσιμο παιχνίδι»

Τις σκέψεις του για την αυριανή, εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό Ρόδου (σ.σ. 15.45) μοιράστηκε διαδικτυακά ο Διαμαντής Σλαφτσάκης

Τις σκέψεις του για την αυριανή, εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό Ρόδου (σ.σ. 15.45) μοιράστηκε διαδικτυακά ο Διαμαντής Σλαφτσάκης. Ο φόργουορντ των «κιτρίνων», μέσα από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος σημείωσε τα εξής: «Μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ κομβικό και παράλληλα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέσα στην έδρα μας και να διατηρήσουμε αυτό το σερί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να κρίνουμε τον Κολοσσό, με βάση τη βαθμολογική θέση που κατέχει. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει αυτό. Είναι μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν ταλέντο στην επίθεση και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν τεράστια ζημιά.
Από κει και πέρα, το ζητούμενο για μας και στόχος, όπως είχα γράψει πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, είναι να επανέλθουμε στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμασταν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να αποκτήσουμε τον ίδιο ρυθμό που είχαμε, πριν από περίπου 40 μέρες.
Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον Κολοσσό να πιστέψει ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στον μεταξύ μας αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.