Κουφός: “Δύναμη για να συνεχίσουμε!”

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου τόνισε τη μεγάλη αξία της νίκης που πέτυχε σήμερα (9/3) η ομάδα του στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη, που ήταν η πρώτη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η νίκη που πέτυχε σήμερα (9/3) ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στον Άρη, στο Αλεξάνδρειο. Πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα με αυτήν, ενώ σταμάτησε το αρνητικό σερί των οκτώ συνεχών ηττών. Επιπλέον, αυτό το “διπλό” ήταν το πρώτο στο τρέχον πρωτάθλημα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, Στέργιος Κουφός, είχε έναν καλό λόγο για όλους, ενώ μίλησε για τη μεγάλη αξία αυτής της επιτυχίας. Είπε, συγκεκριμένα: “Αφιερώνουμε τη νίκη μας στον πρόεδρό μας και στον χορηγό μας τον κ. Χατζηλαζάρου. Ευχαριστώ και τον προσωπικό μου ψυχολόγο που με ανέχεται…
Στο παιχνίδι το πιο σημαντικό ήταν η απουσία του Μαυροειδή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, γιατί είναι ο φυσικός μας ηγέτης. Όλη την εβδομάδα που έλειπε, προσπαθήσαμε να αναπτερώσουμε το ηθικό των παικτών. Ζήτησα ψυχή και καρδιά, γιατί μόνο έτσι μπορεί να κερδίσουμε κάτι”.
Και πρόσθεσε: “Δεν αλλάζει κάτι για μας στη βαθμολογία. Το σίγουρο είναι ότι δώσαμε στα παιδιά τη δύναμη για να συνεχίσουμε. Μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ τα καλύτερα στον Γιάννη Καστρίτη και όλοι να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.