Μέξας: «Έπαιξαν ο ένας για τον άλλον»

Στην ομαδικότητα των παικτών του στάθηκε ο Κώστας Μέξας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών.

Στην ομαδικότητα των παικτών του στάθηκε ο Κώστας Μέξας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών. Ο προπονητής του ΚΑΟΔ υποστήριξε ότι η ομάδα του έδωσε μεγάλη βάση στο κομμάτι της ψυχολογίας.


Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


«Πέρα από το “πρέπει” σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μία πολύ καλή ομάδα, την καλύτερη ομάδα της Πάτρας από τότε που επέστρεψε στην Α1, με καλό ρυθμό, γεμάτη ομάδα, που κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚ και έχασε στο τελευταίο δίλεπτο στο Ρέθυμνο. Ήταν δύσκολο να ετοιμαστούμε και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Δώσαμε βάση στο κομμάτι της ψυχολογίας. Τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μας επηρέασαν περισσότερο από ότι θα έπρεπε και φάνηκε αυτό στην Ελευσίνα. Έπρεπε να επανέλθει η ομάδα στα δικά της δεδομένα εντός κι εκτός παρκέ και το κάναμε αυτό με την προπόνηση, με την δουλειά. Οι παίκτες ήταν σήμερα όλοι μαζί, έπαιξαν ο ένας για τον άλλον, ήταν συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι, ακόμα κι όταν ο Απόλλωνας επέστρεψε στο παιχνίδι κι είχε σε κάποιο σημείο και τον έλεγχό του».


Για τη συνέχεια:
«Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Τρότερ και τον Παπαμακάριο να προσαρμοστούν στα δεδομένα της ομάδας. Είναι έμπειροι παίκτες, αλλά οι προσθήκες σημαίνουν προσαρμογή και των παικτών στην ομάδα και της ομάδας στους παίκτες. Αυτή η εικόνα που είχαμε σήμερα, αυτή πρέπει να είναι από εδώ και πέρα. Με τα λάθη μας, αλλά και την ίδια διάθεση, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα».

Για τις προσθήκες των Παπαμακάριου και Τρότερ:
«Ο λόγος που ήρθε στην ομάδα ο Μανώλης (Παπαμακάριος), αλλά και ο Όμπι (Τρότερ) είναι η εμπειρία. Βρέθηκε η ευκαιρία να πάρουμε αυτά τα δύο παιδιά και το κάναμε. Τα νιάτα είναι ωραία, έχουν ενέργεια, αλλά χρειάζεται και η εμπειρία».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Σήμερα ο κόσμος ήταν για μένα όπως πρέπει να είναι κάθε φορά. Στα δύσκολα ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα».

Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα, Νίκου Βετούλα:

«Έπρεπε να χάσουμε και χάσαμε. Δεν πήραμε φάουλ, οι παίκτες του ΚΑΟΔ έπαιζαν πάνω από τα όρια του φάουλ. Σε μία φάση χρέωσε με τρία φάουλ τον Σκορδίλη. Η τεχνική ποινή ήταν σωστή, αλλά τα φάουλ; Στο 70-71 δίνεται επιθετικό φάουλ στον Αργυρόπουλο στο λόου ποστ, στο ίδιο σύστημα με το οποίο είχαμε σκοράρει πριν δύο φορές. Δεν το λέω για να κερδίσω κάτι, επειδή έχουμε το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά. Θεωρώ ότι η ομάδα της Δράμας είχε κάποια στοιχεία που δεν αξίζει να είναι στην θέση αυτή. Παίζει καλό μπάσκετ, με συγκεκριμένες αρχές στο παιχνίδι της και συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα. Η άποψή μου είναι ότι αδικηθήκαμε».


Οι δηλώσεις του Νίκου Αργυρόπουλου:
«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, περισσότερο επιθετικό και πιστεύω ότι το απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Ήρθαμε μόνο για τη νίκη, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, δεν συναντήσαμε κάτι διαφορετικό, αλλά στο τέλος ολιγωρήσαμε στην άμυνα και τα παιδιά του ΚΑΟΔ ευστόχησαν σε τρίποντα. Δεν μιλάω για διαιτησία συχνά, αλλά νομίζω ότι σήμερα βρέθηκαν σε κακή μέρα. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, μπορεί να έχουν μια κακή μέρα, δεν λέω ότι έγινε κάτι σκόπιμα ή κατευθυνόμενα, ούτε αυτό που λέω ακυρώνει τη νίκη του ΚΑΟΔ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.