Μέξας: «Δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι»

Ο Κώστας Μέξας τόνισε ότι ο ΚΑΟΔ πρέπει να αντιδράσει μετά τη μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Ο Κώστας Μέξας τόνισε ότι ο ΚΑΟΔ πρέπει να αντιδράσει μετά τη μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Πανελευσινιακό. Ο προπονητής της δραμινής ομάδας έκανε λόγο για έκαν δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες του πρέπει να δείξουν ότι θέλουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας άλλο ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Απόλλωνας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει “χημεία” και συγκεκριμένες αρχές στο παιχνίδι του. Ο περιορισμός των ατού του, που έχουν την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και στο τρίποντο, θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη του αγώνα. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά την μέτρια εμφάνισή μας απέναντι στον Πανελευσινιακό. Πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη πιο πολύ και αυτό θα το κάνουμε, αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Οι δηλώσεις του Όμπι Τρότερ:

«Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και ήττα εκτός έδρας. Καλούμαστε να αγωνιστούμε, επιπλέον, με έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα στο ρόστερ του και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Η προσπάθειά μας για τη νίκη πρέπει να ξεκινήσει μέσα από την άμυνά μας και από αυτήν θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και βγάλουμε στο γήπεδο τη δουλειά που γίνεται όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε».




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.