Μέξας: «Δίκαιη νικήτρια η Ελευσίνα»

Την ανωτερότητα του Πανελευσινιακού αναγνώρισε ο Κώστας Μέξας, μετά την εκτός έδρας ήττα του ΚΑΟΔ.
Δημοσίευση: 06/12/2014 - 22:23

Την ανωτερότητα του Πανελευσινιακού αναγνώρισε ο Κώστας Μέξας, μετά την εκτός έδρας ήττα του ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελευσίνας για την νίκη που πέτυχε, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Εμείς ξέραμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η ομάδα που θα το ήθελε περισσότερο και θα κρατούσε την συγκέντρωση της για μεγάλο χρονικό διάστημα θα ήταν αυτή που θα είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

Η ομάδα μας είχε μόνο εκλάμψεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η άμυνα μας ήταν με πολλά σκαμπανεβάσματα, πολύ λίγες καλές στιγμές σε διάρκεια, με μέτριο αμυντικό transition ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με πολλά χαμένα ριμπάουντ και μετά από καλές άμυνες τα οποία έδωσαν στην Ελευσίνα την ευκαιρία να βάλλει πόντους δεύτερης ευκαιρίας.

Ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο και επιθετικά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε να συνεχίσουμε και να καταλάβουμε πως ίσως χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά για να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε», ανέφερε ο προπονητής των Δραμινών.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος ανέφερε με τη σειρά του:

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι, νομίζω πως η πίεση που μας άσκησε η ομάδα της Ελευσίνας δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά, χαλάσαμε το μυαλό μας και πιστεύω πως κέρδισε δίκαια. Εγώ βρίσκομαι λίγες μέρες στην ομάδα και έχω δει πολύ θετικά πράγματα αλλά νομίζω πως ένα δρόμο έχουμε να ακολουθήσουμε μόνο αυτόν της δουλειάς αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».