Επιβεβαίωση του novasports.gr για τον ΝΒΑer που έρχεται στην Ελλάδα!

Όπως πρώτοι διαβάσατε στο novasports.gr, ο ΝτεΑντρέ Λίγκινς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Κολοσσό Ρόδου.

Όπως πρώτοι διαβάσατε στο novasports.gr, ο ΝτεΑντρέ Λίγκινς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Κολοσσό Ρόδου. 

Περίπου 12 ώρες μετά την είδηση που αποκάλυψε ο Νικήτας Αυγουλής ήρθε η επιβεβαίωση από τη ΚΑΕ της ομάδας της Ρόδου που ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Μάτζικ, Θάντερ, Χιτ, Καβαλίερς, Μάβερικς, Μπακς και Πέλικανς.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου: 

“Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον σούτινγκ γκαρντ ΝτεΆντρε Λίγκινς.

 Ο Λίγκινς είναι γεννημένος στις 31 Μαρτίου του 1988 και φοίτησε στο κολέγιο του Κεντάκι. Το 2011 έγινε επιλογή στο ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ, στους οποίους έμεινε μέχρι το 2012. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του μέχρι και σήμερα, εκτός από μία σύντομη διακοπή το 2014-15, όπου αγωνίστηκε στην Κράσνι Οκτιάμπρ στη Ρωσία και την Μπρεμερχάβεν στη Γερμανία.

Στην πλούσια καριέρα του στα παρκέ του ΝΒΑ, ο Λίγκινς εκτός από τους Μάτζικ, έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα των Θάντερ, Χιτ, Καβαλίερς, Μάβερικς, Μπακς και Πέλικανς.

Φέτος, ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα και τους Sioux Falls Skyforce, όπου σε 25 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ και 1,1 κλεψίματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.