Το ρεκόρ του Μαργαρίτη

Η αναφορά του ΕΣΑΚΕ στα επιτεύγματα του αρχηγού του ΠΑΟΚ έχει μέσα του μια σημαντική διάκριση για τον 33χρονο που έγινε ο 4ος παίκτης του ΠΑΟΚ σε συμμετοχές στη Basket League και σε δύο παιχνίδια θα φτάσει τον Γιαννούλη στην τρίτη θέση

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι πλέον ο 4ος παίκτης του ΠΑΟΚ σε συμμετοχές στη Basket League καθώς με την παρουσία του στο παιχνίδι (23/3) με τον Αρη στο “Nick Galis Hall”, στη νίκη του Δικεφάλου, έφτασε τα 188 παιχνίδια και ξεπέρασε τον Κώστα Βασιλειάδη. Μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να ανεβεί ακόμη μία θέση και να γίνει ο 3ος παίκτης σε συμμετοχές. 

Ο ΕΣΑΚΕ στη σχετική αναφορά του σημειώνει τα εξής
: “Ήταν στατιστικά -κι όχι μόνο- ο κορυφαίος της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο “Nick Galis Hall” όμως πέραν των οχτώ πόντων, των επτά ριμπάουντ και των τεσσάρων ασίστ του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πέτυχε κάτι εξίσου σημαντικό. Έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία του Δικεφάλου στην Betshop Basket League σε συμμετοχές.
Ο διεθνής φόργουορντ-σέντερ έπαιξε χθες 188η φορά με τον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα κι έτσι ξεπέρασε τον Κώστα Βασιλειάδη που φορώντας τα ασπρόμαυρα από το 2000 ως το 2006, στη σεζόν 2008-09 και στη σεζόν 2015-16, είχε κάνει 187 συμμετοχές στην κατηγορία. Ο Μαργαρίτης μάλιστα πολύ σύντομα, θα γίνει και ο 3ος της σχετικής λίστας αφού μπροστά του με δύο μόλις περισσότερα παιχνίδια, βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννούλης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.