Αποφορτίζονται οι “κίτρινοι”

Διήμερο ρεπό έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης στους παίκτες του Άρη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, με σκοπό να καθαρίσει το μυαλό τους και να επανέλθουν με περισσότερη ενέργεια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Καταστροφικός βαίνει ο Μάρτιος για τον Άρη. Στο χθεσινό (23/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι “κίτρινοι” γνώρισαν την τέταρτη ήττα στη σειρά στο πρωτάθλημα της Basket League, σε ένα μήνα που δεν έχουν γευτεί ούτε μία φορά τη χαρά της νίκης. Τα αποτελέσματα στους αγώνες με αντιπάλους -κατά σειρά- τον Ολυμπιακό (4/3, εκτός), τον Κολοσσό Ρόδου (9/3, εντός), το Περιστέρι (16/3, εκτός) και τον “Δικέφαλο” (23/3, εντός) ήταν όλα αρνητικά, γαρ.
Μετά την αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους”, λοιπόν, ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του. Όχι για να τους… επιβραβεύσει, βεβαίως, αλλά για να αφήσει να καθαρίσει το μυαλό τους και να επιστρέψουν στις προπονήσεις με περισσότερη ενέργεια εν όψει της ερχόμενης εκτός έδρας συνάντησης με την ΑΕΚ (30/3, ΟΑΚΑ). Επομένως, οι “κίτρινοι” έχουν ραντεβού ξανά με τον προπονητής τους την Τρίτη (26/3).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.