Το μήνυμα Γουλιέλμου για τον Άρη

Με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων ζωής για τον Άρη, ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος έστειλε το δικό του μήνυμα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων ζωής για τον Άρη, ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος έστειλε το δικό του μήνυμα.

«25 Μάρτιου 1914, μια μέρα που έμελλε να μείνει χαραγμένη βαθιά στη νεότερη Ιστορία της πόλης, της χώρας, του έθνους. Σε μια εποχή βαθιάς αντιπαράθεσης και έντασης, ο Άρης έρχεται να αποτελέσει τον συνεκτικό κρίκο, ενώνοντας ιδέες, αξίες και οράματα. Σε μια πόλη, ελεύθερη πλέον, που αναζητούσε το όραμά της για να χτίσει επάνω σε αυτό, ιδρύεται ο Άρης Θεσσαλονίκης. Ιδρύεται από ανθρώπους που γνώριζαν και είχαν αξιολογήσει την έννοια της ενότητας και της συμπόρευσης. Την έννοια της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας. Γιατί υπερήφανος και αξιοπρεπής είσαι, λόγω των ιδεών σου και της παιδείας σου. Και ο Άρης δίδαξε παιδεία και ευ αγωνίζεσθαι, σε μια εποχή αντιπαραθετική.

Ο Άρης έγινε το ορόσημο όχι της πόλης, αλλά της χωράς. Πανελλήνιοι τίτλοι, διακρίσεις, αγώνες, αλλά πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και ένα…όνειρο! Όνειρο, πως ο καθένας μας, είναι ικανός και άξιος για τα «μεγαλύτερα», αρκεί να προσπαθήσει. Και πέρασαν τα χρονιά και ήρθε η ώρα όλη η Ευρώπη να (παρα)μιλάει με το κοινωνικό-αθλητικό φαινόμενο του Άρη. Μια ομάδα, από μια μικρή πόλη, χωρίς τα «μέσα» των υπολοίπων, να βρίσκεται στην Κορυφή και να τυγχάνει του απόλυτου σεβασμού φίλων και αντίπαλων. Στα επόμενα χρονιά, τίτλοι, διακρίσεις, χάρες, λύπες, προδοσίες… Ο Άρης, όμως είναι και σήμερα εδώ! Μακριά και έξω από συμφέροντα, μακριά και έξω από διαπλοκές, πληγωμένος, αλλά διψασμένος. Πληγωμένος, αλλά έτοιμος να ορθωθεί ξανά.

Ο Άρης είμαστε όλοι εμείς. Ο Άρης δεν ανήκει σε κανέναν, πάρα μόνο στο λαό του, σε όλους μας δηλαδή. Όλοι οφείλουμε να δρούμε στις υπηρεσίες αυτής της Τεράστιας Ιδέας και να υποκλινόμαστε στον Αξεπέραστο Λαό του. Μακάρι να υπήρχαν λόγια να εκφράσω πόσο υπερήφανοι είμαστε, ως Αρειανοί που σε υπηρετούμε, γιατί αυτό είμαστε, υπηρέτες του Οράματος που ακούει στο όνομά σου! Χρονιά Πολλά Άρη μας!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.