Υπερήφανοι οι “κίτρινοι” για Ορτίθ!

Ο Πορτορικανός, που φόρεσε τη φανέλα του Άρη τη δεκαετία του '90, θα γίνει μέλος του Hall of Fame της FIBA και το γεγονός προκαλεί έντονα συναισθήματα

Ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ πρόκειται να γίνει μέλος του Hall of Fame της FIBA και το γεγονός, φυσικά, μόνο απαρατήρητο δεν περνά από τους ανθρώπους του μπασκετικού Άρη. Κάθε άλλο, μάλιστα! Οι “κίτρινοι” νιώθουν υπερήφανοι, που ένας ακόμη παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, μετά τον τεράστιο Νίκο Γκάλη, θα έχει αυτή τη μεγάλη διάκριση.
Σε σχετική ανάρτησή της η ΚΑΕ Άρης στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
“Μετά τον αξεπέραστο Νίκο Γκάλη, ένας ακόμη παίκτης που φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ, θα γίνει μέλος του Hall of Fame της FIBA. Ο λόγος για τον José Piculin Ortiz, το…Ζιζάνιο, που αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 1996-1997 και το πρώτο μισό της περιόδου 1997-1998, κατακτώντας το Κύπελλο Κόρατς, στην πρώτη του χρονιά στους «Κίτρινους». Ο Πορτορικανός σέντερ που αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της χώρα του τέσσερις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ισάριθμες φορές σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, θα είναι μέλος της κλάσης του 2019, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 30 Αυγούστου, στο περιθώριο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.