Ριντ: «Πρόκληση για μένα ο Άρης»

Ο Λα Μάρκους Ριντ, αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη μετά την άρση της απαγόρευσης από την FIBA.

Ο Λα Μάρκους Ριντ, αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη μετά την άρση της απαγόρευσης από την FIBA. Ο Αμερικανός γκαρντ που πέρσι αγωνιζόταν στην Κύπρο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων», χαρακτηρίζοντας πρόκληση για την καριέρα του την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Ακριβώς, είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ γι’ αυτήν. Το να είσαι μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως ο ΑΡΗΣ σίγουρα είναι τιμή», λέει ο Ριντ.


Πρόλαβες να ενημερωθείς για την Ελλάδα και τον ΑΡΗ;


«Συγκέντρωσα κάποιες πληροφορίες για τον ΑΡΗ από το ίντερνετ κι όχι μόνο. Είδα σε βίντεο τους φιλάθλους της ομάδας, είναι εκπληκτικοί, με πολύ πάθος και δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αγωνιστώ».


Οι υπόλοιπες πληροφορίες ήρθαν από την Κύπρο;


«Άκουσα αρκετά στην Κύπρο για την Ελλάδα και τον ΑΡΗ. Γνωρίζω κάποια πράγματα για το πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ ανταγωνιστικό κι αυτό είναι καλό για κάθε παίκτη. Όμως είχα και. έξτρα πληροφόρηση. Με προπονεί Χάρολντ Έλις, ο οποίος έπαιξε παλιότερα στον ΑΡΗ. Μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία».


Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΑΡΗ;


«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κάνω το παιχνίδι μου και να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Να βοηθήσω στο σκοράρισμα και φυσικά όχι μόνο. Μέσα από την ομαδική επιτυχία, έρχεται και η ατομική».


Τι σου είπε ο κόουτς, Δημήτρης Πρίφτης;


«Αυτό που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση είναι το πόσο πολύ με πιστεύει και πόσο σίγουρος είναι για μένα. Μου έδειξε από την αρχή πόσο πιστεύει στις ικανότητές μου και  είμαι χαρούμενος που μου έδωσε να καταλάβω πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα. Πιστεύω θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.