Αύριο κρίνεται για Μπελ

Ο Αμερικανός περιφερειακός του Άρη έκανε και σήμερα (28/3) ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Καστρίτης να μην τον υπολογίζει σίγουρα για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ο Γκάρι Μπελ αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο του Γιάννη Καστρίτη για το ερχόμενο (30/3) παιχνίδι με την ΑΕΚ, εκτός έδρας. Ο Αμερικανός περιφερειακός του Άρη έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την “Ένωση” να είναι αμφίβολη.
Ο Έλληνας τεχνικός των “κίτρινων” είναι αναγκασμένος να περιμένει να δει σε ποια κατάσταση θα είναι ο Μπελ αύριο, ώστε να αποφασίσει, αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την Αθήνα. Ακόμη κι αν συμβεί αυτό, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να αποφασίσει, αν του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν εγκαταλείψει τον παίκτη.
Οι “κίτρινοι” προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο. Πριν πατήσουν οι παίκτες το παρκέ του «Nick Galis Hall», έγινε ανάλυση του ερχόμενου αντιπάλου με τη χρήση video.
Οι παίκτες του Άρη θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (29/3) με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.