Καστρίτης: “Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ”

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του παραμένει συσπειρωμένη στα δύσκολα.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του παραμένει συσπειρωμένη στα δύσκολα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης: 

Για την ήττα από την ΑΕΚ: 

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, για την δίκαιη νίκη της. Ήταν ένα παιχνίδι που κύλησε όπως το περιμέναμε. Εμείς, μετά από μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων και ειδικά μετά την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ, θέλαμε να έρθουμε σε ένα πολύ δύσκολο ματς και να δείξουμε αντίδραση και πίστη στις δυνατότητές μας. Γνωρίζαμε ότι είχε παιχνίδι εκτός έδρας και ήταν φυσιολογικό το μυαλό τους να είναι σε αυτά τα ματς, με την Μπάμπεργκ. 

Για μας η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν εύκολη. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε ένας Σύλλογος, που στα δύσκολα είμαστε συσπειρωμένοι. Τα παιδιά δουλεύουν συνέχεια, δεν είναι εύκολο να κουβαλάς ένα σερί ηττών, αλλά σήμερα δείξαμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, όσο μας επιτρέπει ο βαθμός που έχουμε προπονηθεί, η ποιότητά μας και η ποιότητα του αντιπάλου. Στο τέλος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για  την απόδοση της ομάδας του: 

«Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα, να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και καλή επιτυχία στο ματς με την Μπάμπεργκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.