Συγκέντρωση συνιστά ο Φλεβαράκης

Συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση ζήτησε ο Κώστας Φλεβαράκης από τους παίκτες του εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση ζήτησε ο Κώστας Φλεβαράκης από τους παίκτες του εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.  Ο τεχνικός του Ηλυσιακού με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

«Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας, μία πολύ ισχυρή ομάδα, με διαφορετικούς στόχους από εμάς και μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ. Πιθανολογώ ότι ένας- δύο παίκτες των αντιπάλων μας τόσο το περασμένο Σάββατο, όσο και αυτό, αγγίζουν το συνολικό μπάτζετ μας. Προσωπικά θεωρώ πως μαζί με τον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ θα είναι οι δύο ομάδες που θα στελεχώσουν την τετράδα ή τουλάχιστον αυτοί είναι τα μεγάλα φαβορί. Εμείς γνωρίζοντας τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, με βασικό στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παρά το κακό ξεκίνημα του ο ΠΑΟΚ δεν μας ξεγελά. Με ψηλούς όπως ο Γκόρι κι ο Ντικούδης που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά και έμπειρους περιφερειακούς όπως οι Καλαμπόκης, Στίγκερς και Ράιτ που παίζουν καλά το πικ εν ρολ, προκαλεί προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός. 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γαλιώτος ανέφερε: «Έχουμε το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας, απέναντι σε ομάδα υψηλής δυναμικότητας. Για μας αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση αλλά και μάθημα για το μέλλον, αφού αντιμετωπίζουμε παίκτες υψηλότατου επιπέδου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.