Εκτός και πάλι ο Αγγέλου

Ο Έλληνας περιφερειακός δεν πήρε μέρος ούτε στη σημερινή (4/4) προπόνηση του Άρη, σε αντίθεση με τον Μπελ - Ανακοίνωση Δ.Σ. της "κίτρινης" ΚΑΕ για ομοψυχία και διεύρυνση μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν
Δημοσίευση: 04/04/2019 - 18:33
Με μια απογευματινή προπόνηση συνέχισε σήμερα (4/4/) ο Άρης την προετοιμασία του εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (6/4, 15:45), για την 22η αγωνιστική της Basket League. Ο Γκάρι Μπελ συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος. Εκτός παρέμεινε και πάλι ο Γιώργος Αγγέλου. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Πατρινούς θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα.

Στο μεταξύ, ανακοίνωσε εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης, στην οποία αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στη σημερινή (04/04) έκτακτη συνεδρίασή του, με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του κ. Νίκου Καλλέν, επιβεβαίωσε την κοινή του στάση και πορεία για το καλό της ομάδας μας και την ομοψυχία για την ολοκλήρωση των κοινών μας στόχων. Μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και ταυτόχρονα με τη διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθεί η όποια νέα σύνθεση".