Στον Αμύντα ο Διαμαντόπουλος

Νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Σπύρος Διαμαντόπουλος ο οποίος αποχωρεί από τη Νέα Κηφισιά ύστερα από 7 συναπτά έτη.

Νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Σπύρος Διαμαντόπουλος ο οποίος αποχωρεί από τη Νέα Κηφισιά ύστερα από 7 συναπτά έτη.
Ο 31ετων φόργουορντ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου για τη νέα σεζόν και έτσι αποχώρησε με επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Αμύντα.
Ο Διαμαντόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «7 χρόνια. αλήθεια πως πέρασαν? Και τι δεν περάσαμε μέσα σ’ αυτά τα 7 χρόνια.. που να χωρέσουν σε ένα ποστ?
Μου είναι δύσκολο να γράψω τον επίλογο γιατί αυτά που αισθάνομαι δεν αποτυπώνονται με λέξεις…»
Παράλληλα ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια άλλα πάνω απ όλα την Οικογένεια Λατσούδα, τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Βαγενά, τον συμπαίκτη του και φίλο όλα αυτά τα χρόνια Δημήτρη Μενουδάκο και τον Ηλία Παπαθεοδώρου.
Ο Αμύντας ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση του Σπύρου Διαμαντόπουλου στην εμπειρία του οποίου ο Αλέξης Ζάβος ποντάρει πολλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η Διοίκηση του Α.Ο. Αμύντας καλωσορίζει στην οικογένεια της τον αθλητή Σπύρο Διαμαντόπουλο. Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1983 αγωνίζεται στις θέσεις των Forward και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας της Α.Ε. Νέας Κηφισιάς για 7 συνεχόμενα χρόνια βοηθώντας την να σκαρφαλώσει στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από πολύ μικρή ηλικία στον γειτονικό Αρίωνα. Τη σεζόν 2006-07 αγωνίσθηκε στον Γκυζιακό για να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2007 στη Νέα Κηφισιά με την οποία από την Α’ ΕΣΚΑ, ανέβηκε έως τα σαλόνια της Basket League ΟΠΑΠ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.