Μπαρτζώκας: «Αποτυχημένη χρονιά»

Η απουσία τίτλου χαρακτηρίζει αυτόματα τη χρονιά αποτυχημένη για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η απουσία τίτλου χαρακτηρίζει αυτόματα τη χρονιά αποτυχημένη για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
 
Ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε στην ήττα του ΣΕΦ τονίζοντας πως επηρέασε πολύ την ομάδα του. «Θα συνεχίσω να στηρίζω τον Σπανούλη» ήταν η ατάκα του για τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων».
Αναλυτικά:
 
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν για όλους μια πολύ κουραστική χρονιά. Οι παίκτες είναι φοβερά επιβαρυμένοι όπως και οι προπονητές. Δεν ξέρω ποια βραδιά ήταν χειρότερη η αποψινή ή η προηγούμενη στο ΣΕΦ. Δεν  μπήκαμε με αυτοπεποίθηση, υπήρχε έλλειμμα συνεννόησης και αυτοπεποίθησης. Ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια να το γυρίσουμε απέναντι  σε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.
 
Ήμασταν πολύ επηρεασμένοι από την ήττα  της Κυριακής. Είχαμε δύσκολη χρονιά, παίξαμε το Κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου, παίξαμε με τη Ρεάλ σε πέντε παιχνίδια και είχαμε το μειονέκτημα με τον Παναθηναϊκό λόγω αυτών που είχαν συμβεί πέρυσι. Συγχαρητήρια σε όλους στον Παναθηναϊκό, κοιτάμε την επόμενη μέρα.
 
Αποφάσισα να στηρίξω τον Σπανούλη όσο μπορώ και έτσι θα κάνω. Η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον παίκτη γιατί ο παίκτης το έχει κερδίσει. Θα συνεχίσω να τον στηρίζω.
 
Δεν θέλω να μιλήσω για αδικία αλλά μόνο για μπάσκετ. Έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε το πρωτάθλημα σε δύσκολες συνθήκες.
 
Όταν ο Παναθηναϊκός έχασε τον Γκιστ στο ΣΕΦ είπατε όλοι δικαιολογημένα πως ήταν απουσία που στοίχισε και κερδίσαμε 25 πόντους. Παίζαμε χωρίς Λο και Μάντζαρη στους περσινούς τελικούς και δεν είπατε τίποτα. Κάθε ομάδα είναι μια ξεχωριστή ιστορία, όλα τα άλλα είναι για τους δημοσιογράφους.
 
Φυσικά και είναι αποτυχημένη η χρονιά αφού δεν πήραμε τίτλο. Φτάσαμε κοντά σε πράγματα αλλά για κάποιο λόγο δεν τα πετύχαμε».
 
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δήλωσε από πλευράς παικτών:
 
««Το παιχνίδι κρίθηκε στο κακό μας ξεκίνημα, τους δώσαμε ρυθμό και είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Απέκτησαν σπουδαίο ρυθμό μπροστά στο κοινό τους. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε αλλά ήταν δύσκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.