Βασιλειάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι αρρώστια»

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για την αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ ενώ έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ.

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για την αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ ενώ έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ.

Ο 30χρονος άσος που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αναντολού Έφες και επέστρεψε στην Ελλάδα, μίλησε στην «Metrosport». Αναλυτικά:

Για τη σεζόν που πέρασε στην Τουρκία: «Καλός ο Βόσπορος, αλλά σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Δεν πρέπει να είμαι αχάριστος. Η Κωνσταντινούπολη είναι καταπληκτική πόλη και αν την γνωρίσεις λίγο, μπορείς να περνάς τέλεια. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, οι Τούρκοι συμπαίκτες μου αλλά και ο απλός κόσμος, που φέρθηκαν καταπληκτικά. Πραγματικά σαν να ήμουν μέλος της ομάδας για πολλά χρόνια».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω για την επόμενη χρονιά. Είναι κάτι που δεν έχουμε συζητήσει ουσιαστικά ακόμη. Πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω την δεδομένη χρονική στιγμή. Θα κουβεντιάσουμε και θα δούμε. Προς το παρόν…διακοπές».

Για την παρουσία του στο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: «Δεν υπήρχε περίπτωση να παίζει ο ΠΑΟΚ, να είμαι στην Θεσσαλονίκη και να μην πάω να δω το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι αρρώστια. Κι όσο πιο μακριά βρίσκεσαι, τόσο περισσότερο το καταλαβαίνεις. Ο ΠΑΟΚ όσο τον παρακολουθώ την φετινή σεζόν, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή και πολύ καλά δομημένη από την διοίκηση. Αυτό που παρουσίασε και στον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο εμένα με εντυπωσίασε. Πρόκειται πραγματικά για ένα εξαιρετικό σύνολο. Είναι μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Η σχέση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι καταπληκτική. Ξέρω ότι με αγαπούν και είναι κάτι που με τιμάει πολύ. Αυτό που ειλικρινά με ενοχλεί, είναι πως είδα και πάλι το γήπεδο να έχει ελάχιστο κόσμο. Δεν γίνεται ο κόσμος να μην πηγαίνει στο γήπεδο. Ειδικά για τον φετινό ΠΑΟΚ είναι αδιανόητο. Γνωρίζω καλά τον Μπάνε και τους υπόλοιπους ανθρώπους στην διοίκηση. Ξέρω πως έχουν κάνει τρομερή δουλειά, μεγάλες θυσίες και φυσικά σε συνεργασία με τον κόουτς, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μία ομάδα με μικρό μπάτζετ αλλά με εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει χιλιάδες κόσμο. Η ομάδα μπάσκετ έχει κάνει αυτό τον κόσμο πολλές φορές υπερήφανο. Χρειάζεται στήριξη. Την αξίζουν τα παιδιά αυτά. Όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα αυτή. Είναι πραγματικά κρίμα να έχει αυτή την εικόνα το παλατάκι».

Για την Εθνική και το Μουντομπάσκετ: «Δεν είναι κάτι που με αγχώνει όμως σίγουρα θα ήθελα να είμαι στην Εθνική. Ποίος δεν θέλει να είναι; Άλλωστε μιλάμε για μία πολύ μεγάλη διοργάνωση που θα παίξουν οι καλύτεροι απ’ όλο τον κόσμο. Όμως είναι μακρινό ακόμη. Έχουμε καιρό για να δούμε τι θα συμβεί. Παλαιότερα μπορώ να πω ότι στεναχωριόμουν. Προβληματιζόμουν και μπορεί να περνούσα κάποιες ημέρες δυσκολότερες. Τώρα βλέπω διαφορετικά και την ζωή και το μπάσκετ. Προσωπικά πάντα θέλω να βελτιώνομαι, όμως νομίζω πως ότι ήταν να κάνω το έκανα. Μακάρι να με επιλέξουν. Αν όχι, τότε πιθανώς να… κάνω διακοπές στην Ισπανία και να παρακολουθήσω από κοντά τους αγώνες. Θα δω και φίλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.