Χαραλαμπίδης: «Σαν να παίρνουμε πρωτάθλημα η τρίτη θέση» (video)

Σαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με βάση τη διαφορά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού χαρακτήρισε πιθανή κατάκτηση της τρίτης θέσης ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλώντας στην κάμερα του novasports.
Δημοσίευση: 26/05/2014 - 23:38
Videos που αξιζει να δείτε
Σαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με βάση τη διαφορά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού χαρακτήρισε πιθανή κατάκτηση της τρίτης θέσης ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλώντας στην κάμερα του novasports. Ο έμπειρος γκαρντ παρά το 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου κράτησε χαμηλούς τόνους και αφιέρωσε τη νίκη στον Παναγιώτη Ποικιλίδη που έφυγε από τη ζωή.

«Νομίζω ότι και στα δύο παιχνίδια ανταπεξήλθαμε στη σκληρότητα της άμυνας του Πανιωνίου. Είχαμε καθαρό μυαλό σε καίρια σημεία του αγώνα και κερδίσαμε. Το 2-0 δεν λέει κάτι γιατί η σειρά τελειώνει στις τρεις νίκες και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί στο επόμενο παιχνίδι. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει αρκετά», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Για το γεγονός ότι απέχουν ένα βήμα από την τρίτη θέση: «Για αυτό το στόχο θα κατέβουμε στην Αθήνα. Για να τελειώσουμε τη σειρά. Το 2-0 όπως είπα δεν λέει κάτι γιατί ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα. Με οδηγό τα δύο αυτά παιχνίδια θα πάμε τη σειρά εκεί που θέλουμε».

Για το που αποδίδει τις δύο νίκες: «Νομίζω ότι έχουμε ένα μομέντουμ ως ομάδα που είναι πολύ καλό. Είμαστε στο καλύτερο μας φεγγάρι. Είχαμε δύο ήττες στην κανονική διάρκεια από τον Πανιώνιο αλλά πλέον δεν μετράει αυτό. Φαίνεται ότι αξίζουμε να είμαστε τρίτοι».

Για το αν η τρίτη θέση θα είναι σαν να παίρνουν πρωτάθλημα: «Είναι αλήθεια αυτό. Θα είμαστε οι πρώτοι από το πρωτάθλημα των 12. Ήταν δύσκολες ημέρες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον Παναγιώτη Ποικιλίδη που έφυγε από τη ζωή».