Παπαθεοδώρου: «Δεν έχουμε κάνει εκπτώσεις σε κανένα στόχο»

Περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που καταβάλουν, παρά τις δυσκολίες, δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που καταβάλουν, παρά τις δυσκολίες, δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Παράλληλα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως εξήγησε πως δεν κάνουν εκπτώσεις στους στόχους τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Αρχικά να πω περαστικά στον Σχίζα και μακάρι να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο του. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία και το ήθος του. Ξέραμε από πριν πως θα παίξουμε με μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλες νίκες στο τελευταίο διάστημα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς δε βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση μας. Ο Πανιώνιος είχε αυτοπεποίθηση κι ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος. 

Ήταν ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πήραμε μια διάφορα ασφάλειας στο τέλος και κερδίσαμε. Έχουμε ακόμη παιχνίδια στην κανονική περίοδο. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα για να τελειώσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περιμένουμε βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Συγχαρητήρια στον κόουτς για τη δουλειά που έκανε και για την επίτευξη του στόχου του σε μια ομάδα με βαριά φανέλα κι ιστορία.

Ξέρουμε πόση δύναμη μας δίνουν αυτοί οι παίκτες. Η χρονιά είναι μεγάλη κι υπάρχουν καλές και κακες στιγμές. πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά αυτά. είμαστε περήφανοι για όλους τους αθλητές μας για αυτά που έχουν καταφέρει. Mε την δουλειά μπορούν να επανέλθουν όλοι στο κατάλληλο επίπεδο».

Για το αν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης:
«Δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι παίκτες. Δεν το βλέπω τόσο πιθανό».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Δεν είμαστε στην καλύτερη φόρμα όπως στο προηγούμενο διάστημα. Εξαίρεση το παιχνίδι της Κυριακης. Από κει και πέρα είμαστε το λιγότερο μαχητικοί κι ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Παλέψαμε πολύ με την ΑΕΚ στο ευρωπαϊκό. Βγαίνει όμως μια κόπωση και σωματική και ψυχολογική. Είμαστε σε μια περίοδο που ότι έχουμε αναπτύξει σε συνεργασίες φτάνει στο καλύτερο σημείο του. Πρέπει ωστόσο να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει ο καθένας να ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Σε σχέση με το μέσο όρο του ελληνικού πληθυσμού εμείς ζούμε σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Πρέπει λοιπόν να βρούμε το κίνητρο να κερδίσουμε οργανισμούς καλύτερους από εμάς. Παίζουμε ένα όμορφο παιχνίδι κι αν δεν ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις δεν μπορείς να προχώρησεις στη ζωή σου. Στον ΠΑΟΚ παίζουμε. Πρέπει να θυμόμαστε που παίζουμε και να σεβόμαστε και την ομάδα μας και την προσπάθεια που χουμε κάνει.

Δεν μπορεί μια ομάδα να έχει συνεχώς την ίδια συνέπεια. Δεν πρέπει να επανερχόσαστε στα καθημερινά προβλήματα και να μένουνε εκεί. Για να μην επαναλαμβάνομαι. Η ομάδα μας φέτος είναι στην καλύτερη δυνατή θέση. Πήγε τελικό κυπέλλου κι έπαιξε Ευρώπη μέχρι τον Μάρτιο. Το κλαμπ πρέπει να είναι πολύ περήφανο που έχει αυτά τα παιδιά στις τάξεις του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.