Δεύτερη στροφή στα ημιτελικά

Να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο θέλουν Παναθηναϊκός (19:30) και Ολυμπιακός (21:30) στους δεύτερους ημιτελικούς των play off της Basket League την Πέμπτη.

Να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο θέλουν Παναθηναϊκός (19:30) και Ολυμπιακός (21:30) στους δεύτερους ημιτελικούς των play off της Basket League την Πέμπτη. Στο ΟΑΚΑ, το «τριφύλλι» θέλει να πραγματοποιήσει μια καλύτερη εμφάνιση, συγκριτικά με αυτή της Τρίτης και να πάρει τη δεύτερη νίκη κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά, που θα το φέρει ένα βήμα μακριά από την πρόκριση τον τελικό της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν εμφάνιση όμοια με αυτή της Τρίτης, έτσι ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη, που θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας, εν όψει της συνέχειας των ημιτελικών.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην καλή του εμφάνιση στο ματς της Τρίτης, όπου νίκησε εύκολα (78-53) τον Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στα ημιτελικά, που θα τους δώσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» θέλουν να παρουσιαστούν καλύτεροι συγκριτικά με το πρώτο ματς και να διεκδικήσουν τη νίκη, ώστε να ισοφαρίσουν την ημιτελική σειρά και παράλληλα να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας. Οι τρίτες αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα. Στις 18:00 (Novasports 1) ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, ενώ στις 20:00 (Novasports 2) θα υποδεχτεί στην Πυλαία τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.