Καστρίτης: “Πανέτοιμοι για τελικό!”

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε την κρίσιμη αναμέτρηση που έχει μπροστά η ομάδα του απέναντι στην Κύμη, τονίζοντας τη σημασία της νίκης για τους "κίτρινους" - Αύριο (13/4) θα κριθεί η συμμετοχή του Μποχωρίδη

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (13/4, 15:45) την Κύμη στο Αλεξάνδρειο για την 24η αγωνιστική της Basket League και στο νου όλων στην ομάδα είναι μόνο η νίκη. Ο αγώνας έχει το χαρακτήρα τελικού, όπως τονίζουν οι ίδιοι οι “κίτρινοι”, καθώς όποια ομάδα πάρει το θετικό αποτέλεσμα απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.
Σχολιάζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου την αναμέτρηση με την Κύμη, ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, υπογράμμισε: “Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, με τον χαρακτήρα τελικού, για το οποίο άπαντες είμαστε πανέτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος στους εκτός έδρας αγώνες της. Έχουν πολύ ταλέντο ατομικό, με εξαιρετικούς σουτέρ και αρέσκονται να πηγαίνουν τα σκορ σε υψηλά επίπεδα, με το γρήγορο ρυθμό που δίνουν στο παιχνίδι”.
Για να συμπληρώσει: “Από την πλευρά μας, είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης για εμάς. Θα ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και με την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων μας, που αναμένεται να γεμίσουν και αύριο το γήπεδο, ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε”.
Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, με μια απογευματινή προπόνηση, από την οποία απουσίασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας στον αγώνα με την Κύμη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο προπονητής του Άρη δεν υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση τον Γιώργο Αγγέλου και τον Στράτο Βουλγαρόπουλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.