Σχίζας: “Τυχερός στην ατυχία μου…”

Ο Έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο για αποκατάσταση του τραύματός του, εξαιτίας του οποίου χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Σταύρος Σχίζας πήρε σήμερα (12/4) το πρωί εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στη δεξιά ωμοπλάτη για αποκατάσταση βλάβης τύπου slap του άνω επιχείλιου χόνδρου. Ο 30χρονος φόργουορντ χειρουργήθηκε από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.
Ο Σταύρος Σχίζας αναφέρει στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ σχετικά με την επέμβαση, την πορεία της αποθεραπείας του, τα συναισθήματά του, όταν βλέπει τις προσπάθειες των συμπαικτών του χωρίς να μπορεί να βοηθήσει, αλλά και τα γενέθλια του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
“Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν λίγο διαφορετική για μένα, καθώς το πρωί της Πέμπτης υποβλήθηκα σε επέμβαση στον ώμο. Ευτυχώς όλα κύλησαν κατ ευχήν, καθώς ο Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδης έκανε πολύ καλή δουλειά.
Έμεινα για ένα βράδυ στο νοσοκομείο, ήρθαν οι συμπαίκτες μου να με επισκεφτούν και τώρα είμαι ξανά στο σπίτι μου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα πρέπει να ξεκουραστώ, στη συνέχεια να βρω το εύρος κίνησης και έπειτα να αρχίσω την ενδυνάμωση. Αν όλα πάνε καλά, στις αρχές Αυγούστου θα είμαι πανέτοιμος. Υπό αυτή την έννοια είμαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου, καθώς ναι μεν θα χάσω το τέλος της φετινής χρονιάς, αλλά θα είμαι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει της επόμενης σεζόν.
Αυτός είναι και ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός της καριέρας μου. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο ήμουν δίπλα στον πάγκο και έβλεπα τις προσπάθειες των συμπαικτών μου ξέροντας ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, καθώς δεν μου έχει τύχει ξανά, αλλά χάρηκα πολύ με τους συμπαίκτες μου που έφτασαν στη νίκη.
Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στην ομάδας μας τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.