Αλβέρτης: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει αρκετά σκληρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Δημοσίευση: 03/05/2014 - 21:04

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει αρκετά σκληρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών:

«Καμιά φορά τα θεωρητικά αδιάφορα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις' είπε χαρακτηριστικά ο «Φράγκι» στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε «Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από την πρώτη στιγμή μπορεί να έχεις πρόβλημα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο. Βρήκαμε πολλές λύσεις στην επίθεση και έτσι τελείωσε το παιχνίδι όπως τελείωσε. Υπάρχει και συνέχεια με τα διαδοχικά παιχνίδια για τα πλέι οφ.
Δουλεύουμε για τα πλέι οφ και το βασικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Τα έφερε έτσι η βαθμολογία ώστε να παίξουμε και πάλι με τον Απόλλωνα για τα πλέι οφ. Είμαστε χαρούμενοι που θα ξανάρθουμε στην Πάτρα».

Σε ότι αφορά την αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλβέρτης τόνισε 'Δουλεύουμε συγκεκριμένα πράγματα που θέλουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι. Κι αν βγουν και κάποιες φάσεις, μπορεί η διαφορά να αποκτήσει διαστάσεις και η επίθεση να απελευθερωθεί».