Καλαφατάκης: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα σενάρια»

Δεν θέλησε να ασχοληθεί με τα σενάρια που απασχολούν τον αντίπαλο του Ρεθύμνου, Ηλυσιακό, ο Γιώργος Καλαφτάκης. Οι Ιλισιώτες παίζουν τη σωτηρία τους, ωστόσο ο προπονητής των Κρητικών θέλει να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από όλα αυτά.

Δεν θέλησε να ασχοληθεί με τα σενάρια που απασχολούν τον αντίπαλο του Ρεθύμνου, Ηλυσιακό, ο Γιώργος Καλαφτάκης. Οι Ιλισιώτες παίζουν τη σωτηρία τους, ωστόσο ο προπονητής των Κρητικών θέλει να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από όλα αυτά.

«Μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς, το Σάββατο, είναι μόνο η νίκη. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση για 36 λεπτά με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα πρόβλημα με την έλλειψη του Ράιτ αλλά πιστεύω ότι τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουν πράξη αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα και θα πάρουν το παιχνίδι σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση. Δεν μπορούμε να μπούμε σε καμία λογική σεναρίων στο τι λένε και κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των παιχνιδιών. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας και ο κόσμος μας, να τελειώσουμε όμορφα και να κλείσουμε μία δύσκολη σεζόν και μετά να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, να ηρεμήσουμε και να χτίσουμε την ομάδα της επόμενης χρονιάς» ήταν τα λόγια του Καλαφατάκη, που συνέχισε αναφερόμενος το οργανωτικό κομμάτι:

«Η ομάδα μας είναι από τις πιο ισορροπημένες και συγκροτημένες του πρωταθλήματος. Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί οι ομάδες δεν μπορούν πάντα να πρωταγωνιστούν και να είναι ψηλά. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι επιλογές και οι ατυχίες. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις για να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να επανέλθουμε στα προηγούμενα επίπεδα».

Σχετικά με την εκδήλωση που θα ακολουθήσει του αγώνα, ο Καλαφατάκης τόνισε:

«Η ομάδα διοργανώνει μία γιορτή μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφιερωμένη στους φιλάθλους μας και για αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι όλοι εκεί για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια που καταβάλαμε στο πρωτάθλημα».

Από πλευράς παικτών, ο Γιάννης Σίνης, δήλωσε:

«Την τελευταία αγωνιστική με τον Ηλυσιακό θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό μπάσκετ που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη χρονιά για την ομάδα μας. Όπως μας λέει ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα, πρέπει να τελειώσουμε δυναμικά», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και τον απολογισμό της χρονιάς: «Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και για αυτό δεν καταφέραμε να κάνουμε μία εξίσου καλή πορεία όπως την περσινή και πρέπει να δώσουμε την καλύτερη παράσταση, μπροστά στο κοινό μας, στο φινάλε. Η ομάδα μας έχει πολύ καλές βάσεις για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά».

Απευθυνόμενος στους φιλάθλους του ΑΓΟΡ, ο 23χρονος φόργουορντ σημείωσε:
«Προσκαλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ρέθυμνο Aegean να είναι κοντά μας για τελευταία φορά φέτος και να τον ευχαριστήσουμε για την ‘παρέα’ που μας κράτησε όλη αυτή τη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.