Συνάντηση των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ

Συνάντηση από... τα παλιά πραγματοποίησαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, την Τρίτη 29/4.
Δημοσίευση: 30/04/2014 - 21:38

Συνάντηση από... τα παλιά πραγματοποίησαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, την Τρίτη 29/4.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Την Τρίτη 29 Απριλίου σε μία όμορφη (παρότι βροχερή) βραδιά, στη γνωστή ταβέρνα Άμπελος στα Κωνσταντινοπολίτικα στην Πυλαία, βρέθηκαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και "προπονήθηκαν" στους μεζέδες και τα ποτά ενόψει όχι των εκλογών αλλά του πρωταθλήματος των παλαίμαχων που ξεκινά σε μερικές βδομάδες.

Οι Νίκος Σταυρόπουλος, Γεώργιος Παρισόπουλος, Ανέστης Μελετιάδης, Γιώργος Κατσούλης, Στράτος Μπάζιος, Βαγγέλης Αλεξανδρής,  Δημοσθένης Παπανικολάου, Γιώργος Δακουράς, Θόδωρος Αστεριάδης, και άλλοι, ανταλλάξανε ευχές λόγω των εορτών και σε ένα εξαιρετικό κλίμα και διάθεση θυμηθήκανε και αναπολήσανε όμορφες στιγμές από το πρόσφατο αθλητικό παρελθόν τους.
Ανανέωσαν το ραντεβού τους στο Παλατάκι στο σαββατιάτικο αγώνα της Αγαπημένη τους ομάδας

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα Νίκος Σταυρόπουλος, Ανέστης Μελετιάδης, Δημοσθένης Παπανικολάου, Γιάννης και Γιώργος Κατσούλης, Στράτος Μπάζιος, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Γεώργιος Παρισόπουλος.

Για διευκρινίσεις και κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη συνάντηση ή τις δραστηριότητες του Συλλόγου Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν να επικοινωνούν με το Γιώργο Παρισόπουλο (694 20 20 20 8) Μέλος του ΔΣ και υπεύθυνο επικοινωνίας».