Μίνιτς: «Στο χέρι μας η 6η θέση»

Ικανοποιημένος από την πολύ καλή παρουσία που είχαν οι παίκτες του στο ματς με τα Τρίκαλα και την 4η συνεχόμενη νίκη εμφανίστηκε ο τεχνικός του Άρη, Μίλαν Μίνιτς.

Ικανοποιημένος από την πολύ καλή παρουσία που είχαν οι παίκτες του στο ματς με τα Τρίκαλα και την 4η συνεχόμενη νίκη εμφανίστηκε ο τεχνικός του Άρη, Μίλαν Μίνιτς.
«Προετοιμαστήκαμε για ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Τα Τρίκαλα έκαναν καλά παιχνίδια τελευταία αλλά είναι δύσκολο για μια ομάδα που δεν έχει κάποιον στόχο να βρει κίνητρο. Υπήρξε αυτή η διακοπή των τριών εβδομάδων και ούτε εγώ μπορούσα να προβλέψω ποια εικόνα θα είχαμε σήμερα αλλά ούτε και ποια θα είναι η εικόνα του αντιπάλου. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν στην ενέργεια. Εμείς είχαμε φοβερή ενέργεια και στα 40 λεπτά. Με τη νίκη αυτή παραμένουμε εντός στόχου.
Πετύχαμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας η κατάκτηση της έκτης θέσης είναι στο χέρι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πολύ καλά αυτές τις τρεις βδομάδες. Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό και θέλουμε τη νίκη και παράλληλα νίκη των Τρικάλων που υποδέχονται τον ΚΑΟΔ. Πήραμε 17 επιθετικά ριμπάουντ, πετύχαμε αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό».

Από την πλευρά των παικτών ο Λευτέρης Μποχωρίδης τόνισε:
«Θέλαμε να διαχειριστούμε σωστά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο παιχνίδι λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πολύ καλά στο διάστημα αυτό και μπορέσαμε να αποδώσουμε το ίδιο όπως στους τελευταίους αγώνες πριν τη διακοπή. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και δείξαμε ότι θέλουμε πολύ το παιχνίδι. Πήραμε από την αρχή μια μεγάλη διαφορά, την οποία διατηρήσαμε μέχρι τέλους αφού δεν επιτρέψαμε στα Τρίκαλα να αντιδράσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.