Μάρκοβιτς: «Ιστορική νίκη»

Πετυχημένη χαρακτήρισε την φετινή χρονιά για τον ΚΑΟΔ ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.
Δημοσίευση: 24/04/2014 - 22:16
Πετυχημένη χαρακτήρισε την φετινή χρονιά για τον ΚΑΟΔ ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ. Ο Βόσνιος τεχνικός των Δραμινών μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Ελευσίνα τόνισε πως θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.
«Είναι μια ιστορική νίκη η σημερινή γιατί μας βάζει στα πλέι οφ για πρώτη φορά. Αυτό το γεγονός από μόνο του κάνει τη χρονιά πετυχημένη. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος σήμερα γιατί αυτόν τον στόχο τον είχα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΚΑΟΔ. Πέρσι τον χάσαμε στις λεπτομέρειες, φέτος όμως τον πετύχαμε. Πλέον κοιτάμε το ματς με τα Τρίκαλα, στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία».
Από την πλευρά των παικτών ο Λαζέρικ Τζόουνς τόνισε :
«Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα για να πάμε στα πλέι οφ. Είναι κάτι που το θέλαμε για να δώσουμε χαρά πρώτα στους εαυτούς μας και μετά στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και φυσικά τον κόσμο μας. Τα καταφέραμε και τώρα μπροστά μας έχουμε την πρόκληση των πλέι οφ. Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, όπως λένε και στην πατρίδα μου και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες».