Αλβέρτης: «Θα παίξουμε για την πρόκριση στο F4»

Έτοιμος για τις μάχες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δηλώνει ο Παναθηναϊκός δια στόματος του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ο τεχνικός των «πράσινων» μιλώντας σε εκπροσώπους των ΜΜΕ τόνισε πως δεν θα πάνε στη Μόσχα μόνο για να παίξουν άλλα για να πάρουν την πρόκριση.

Έτοιμος για τις μάχες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δηλώνει ο Παναθηναϊκός δια στόματος του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ο τεχνικός των «πράσινων» μιλώντας σε εκπροσώπους των ΜΜΕ τόνισε πως δεν θα πάνε στη Μόσχα μόνο για να παίξουν άλλα για να πάρουν την πρόκριση
«Είμαστε έτοιμοι για την φάση των «8». Ξεκινάμε στην Μόσχα απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία. Μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και μεγάλα κορμιά. Θα δώσουμε την μάχη μας. Φτιάχνοντας ένα πλάνο και προσπαθώντας να το κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν πάμε απλά για να παίξουμε, αλλά για την πρόκριση και το Final-4. Έχουμε κάποια στοιχεία που θα βάλουμε και θα προβληματίσουν. Αν τα καταφέρουμε αυτό θα είναι πολύ καλό».

Για το αν είναι ικανοποιημένος την αποδοχή των αλλαγών από τους παίκτες του: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δώσει πολλές καλές μάχες έχουμε κάνει κάποια από όσα έχουμε ζητήσει. Είμαστε έτοιμοι γι αυτήν την σειρά των αγώνων. Θα εξαρτηθεί από τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αν τα εφαρμόσουμε θα είναι θετικό. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για τους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ και την πιθανή απουσία του Τεόντοσιτς: «Τα φαινόμενα πάντα. απατούν. Δεν έχει σημασία ο τελικός καταρτισμός. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αντίπαλο. Δεν υπάρχει καλό και κακό. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν κερδίσουμε χωρίς τον Τεόντοσιτς θα είναι καλό. Είναι απώλεια για την ομάδα του θα δούμε την αντίδραση της ΤΣΣΚΑ. Κόντρα στην Μακάμπι η αντίδραση ήταν πολύ καλή πάντως».
Για την καλή απόδοση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο ΣΕΦ :«Με ρώτησαν και πάλι για τον Λουκά. Δεν τον είδαμε πρώτη φορά. Έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Έχει εμπειρία και κάνει αυτό που μπορεί μέσα στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.