Καλαφατάκης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες»

Το Ρέθυμνο δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε κόντρα στον Πανιώνιο και γνώρισε δικαιολογημένα την ήττα, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Το Ρέθυμνο δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε κόντρα στον Πανιώνιο και γνώρισε δικαιολογημένα την ήττα, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια στους «κυανέρυθρους» για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιάννη για την πορεία της ομάδας του και την κατάληψη της τρίτης θέσης. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε για ακόμη μία φορά στις συνθήκες του παιχνιδιού, σε σημεία καθοριστικά που θα μας έδιναν το κάτι παραπάνω. Δείξαμε πολύ λίγοι, λυπάμαι που το λέω αλλά δεν μπορώ να κρύβομαι. Δεν δείξαμε το χαρακτήρα που έπρεπε, όχι μόνο σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο ματς. Ο Πανιώνιος έδειξε γιατί είναι εκεί πού είναι, είναι θέμα νοοτροπίας και εμείς δεν δείξαμε την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων. Παίξαμε καλό μπάσκετ και κάναμε αρκετές νίκες εδώ μέσα αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν δείξαμε χαρακτήρα. Πιστεύω ότι με κάποια τρικ καταφέραμε κάποια στιγμή να είμαστε μπροστά αλλά είμασταν πολύ νευρικοί σε κρίσιμα σημεία.

Μην ξεχνάτε ότι στο τελευταίο τρίλεπτο χάσαμε πέντε από τις έξι βολές. Πολύ σημαντικό νούμερο για αυτό το παιχνίδι που το σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν 7-12. Ο Εζιούκου έκλαιγε απαρηγόρητος στα αποδυτήρια αλλά δεν ήταν εκείνος ο υπαίτιος της ήττας. Ελέγξαμε το ρυθμό κατά κάποιο τρόπο. Κρατήσαμε χαμηλά και τον ΜακΚόλουμ και τον Μίλμπουρν, αλλά δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε όλους. Δεν είμαστε ομάδα με συγκεκριμένους αμυντικούς προσανατολισμούς. Κατορθώσαμε και κάναμε καλή δουλειά αλλά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Επίσης θεωρώ ότι στο τελευταίο λεπτό στο ριμπάουντ του Γκάμπριελ, σπρώχνεται μπροστά στα μάτια του διαιτητή από τον Μίλμπουρν που θα ήταν και το πέμπτο του φάουλ.Νομίζω ότι εκεί ήταν η ευκαιρία για να πάρουμε κεφάλι στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.