Σκαραφίγκας: «Η χαρά μας είναι στιγμιαία»

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας παραδέχθηκε την σπουδαιότητα της νίκης του Πανελευσινιακού επί των Τρικάλων, αλλά πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν έχει χρόνο για πανηγυρισμούς.
Δημοσίευση: 05/04/2014 - 21:23
Ο Γιώργος Σκαραφίγκας παραδέχθηκε την σπουδαιότητα της νίκης του Πανελευσινιακού επί των Τρικάλων, αλλά πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν έχει χρόνο για πανηγυρισμούς. Αυτό που προέχει είναι η εξασφάλιση της παραμονής και μαθηματικά, όπως τόνισε ο κόουτς των Ελευσίνιων στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Να πω στο ξεκίνημα ότι εκτιμώ τον κόουτς και τη δουλειά που κάνει. Έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές στα Τρίκαλα και πάντα θα τις θυμάμαι. Το ένστικτο της επιβίωσης έπαιξε οπωσδήποτε ρόλο, αφού παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε υψηλά ποσοστά στα δίποντα και στα τρίποντα, κάτι που είχε να συμβεί από την τρίτη αγωνιστική. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο να χαλαρώσουμε.

Έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά είκοσι ημερών που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Θέλουμε να το κερδίσουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Η χαρά μας για την κατάκτηση της νίκης είναι στιγμιαία».