Κουταλιανός: «Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»

Ο Κολοσσός επικράτησε του Ηλυσιακού και εξασφάλισε την παραμονή του στη Basket League, με τον τεχνικό των νικητών Μιχάλη Κουταλιανό να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράστασή του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Κολοσσός επικράτησε του Ηλυσιακού και εξασφάλισε την παραμονή του στη Basket League, με τον τεχνικό των νικητών Μιχάλη Κουταλιανό να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράστασή του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Ό,τι είπαμε τα παιδιά προσπάθησαν να το βγάλουν στο παρκέ. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό που λέγαμε όλη τη σεζόν, δηλαδή να έχουμε μια εύκολη σωτηρία, το καταφέραμε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και τώρα κοιτάζουμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Πλέον στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει θέλουμε να δούμε τι περισσότερο μπορούμε να πετύχουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε και σήμερα πάρα πολύ και θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας απέναντι στον Άρη. Καλό Πάσχα σε όλους», ανέφερε ο Κουταλιανός στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά των παικτών ο Τέιλορ Σμιθ δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του τονίζοντας:

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών μου. Ήταν μια ομαδική δουλειά και έτσι τα καταφέραμε. Τώρα θα παλέψουμε για την είσοδο μας στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια και στον κόουτς, πραγματικά μας έδωσε μεγάλο κίνητρο και όλη την εβδομάδα μας έκανε να δώσουμε τα πάντα στην προπόνηση. Μακάρι να καταφέρουμε το «δύο στα δύο» στα τελευταία μας παιχνίδια και στο τέλος να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.