Σφαιρόπουλος: «Διαφορετικά πράγματα στο Ρέθυμνο»

Αρκετές αλλαγές έχει εφαρμόσει στην τακτική του το Ρέθυμνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Καλαφατάκη, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αρκετές αλλαγές έχει εφαρμόσει στην τακτική του το Ρέθυμνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Καλαφατάκη, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο κόουτς του Πανιωνίου υπογράμμισε τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να φύγει με νίκη από την Κρήτη.

«Παίζουμε με αντίπαλο μια ομάδα που στην έδρα της είναι πολύ αποτελεσματική επιθετικά και αμυντικά. Προέρχεται από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες και, ασφαλώς, το έργο μας είναι δύσκολο. Το Ρέθυμνο μετά την αλλαγή προπονητή έχει βάλει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Παίζει πιο γρήγορα, χρησιμοποιεί τα αθλητικά προσόντα των παικτών του και το «βάθος» του ρόστερ του. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ότι έχουμε προγραμματίσει και «διαβάζοντας» το παιχνίδι να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Λάντον Μίλμπουρν, μίλησε για λογαριασμό των παικτών, τονίζοντας:

«Γνωρίζουμε ότι το Ρέθυμνο είναι πολύ δυνατό στην έδρα του, παίξαμε τρεις φορές εκεί την προηγούμενη σεζόν. Θεωρώ, όμως, ότι εάν παίξουμε καλή άμυνα, ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό, όπως, επίσης, εάν είμαστε ομαδικοί στην επίθεση, θα έχουμε καλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές από την Κρήτη. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.