Καλαφατάκης: «Μοναδική επιλογή η νίκη»

Μονόδρομος είναι η νίκη για το Ρέθυμνο κόντρα στον Πανιώνιο εφόσον οι Κρητικοί θέλουν να διεκδικήσουν πρόκριση στα πλέι οφ, όπως τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Μονόδρομος είναι η νίκη για το Ρέθυμνο κόντρα στον Πανιώνιο εφόσον οι Κρητικοί θέλουν να διεκδικήσουν πρόκριση στα πλέι οφ, όπως τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Αναλυτικά:

Μοναδική μας επιλογή το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο είναι η νίκη για να διεκδικήσουμε μία θέση που θα οδηγήσει στα πλέι οφ. Απομένουν μόλις τρία παιχνίδια, οπότε αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω από την παραμονή που έχουμε εξασφαλίσει. Θα πρέπει τα παιδιά να δώσουν το 100%, να παίξουν με μυαλό και με πάθος γιατί έχουμε απέναντι μας την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τόσο σε ποιότητα όσο και σε αποτελέσματα.

Από ότι έχει αποδειχτεί, στο γήπεδο μας μεταμορφωνόμαστε προς το καλύτερο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικό για μία επαρχιακή ομάδα να είναι συνέχεια σε υψηλές θέσεις και στην οκτάδα, απλά υπάρχουν και μεταβατικοί περίοδοι. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και πρέπει να μας στηρίξει όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει, δηλαδή γεμίζοντας το γήπεδο, δίνοντας μας την ώθηση που χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του κόουτς του ΑΓΟΡ.

Ο Ανδρέας Κανονίδης από πλευράς παικτών, τόνισε:

«Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα μέσα στην έδρα μας. Ο Πανιώνιος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και δίκαια είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, όμως εμείς δεν φοβόμαστε γιατί διαθέτουμε εξίσου πολύ καλούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν για να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ. Φυσικά, σε κάθε αγώνα στο ‘σπίτι’ μας ο κόσμος παίζει τον κυρίαρχο ρόλο γιατί αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.