Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση»

Ο τεχνικός της ΑΕΝΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στην Περιβόλα.

Ο τεχνικός της ΑΕΝΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στην Περιβόλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Απόλλωνας έχει βελτιώσει την εικόνα του ως ομάδα με τις αλλαγές που έκανε και ειδικότερα με την έλευση του Ρος και του Μιλουτίνοβιτς. Πλέον και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι παίζει καλύτερα ενώ έχει σημειώσει και πολύ μεγάλες νίκες. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στον Απόλλωνα που στο γήπεδο του, μπορεί να έχει κάνει κάποιες ήττες, αλλά παραμένει πολύ δυνατός και για να κερδίσουμε το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τον ρυθμό, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα», ήταν το σχόλιο του τεχνικού της Νέας Κηφισιάς.

Εκ μέρους των παικτών των νεοφώτιστων, ο Νίκος Μπάρλος, ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ο Απόλλων έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο του και σίγουρα θα μπουν δυνατά και αποφασισμένοι για τη νίκη προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να κάνουν σημαντικό βήμα για τα play offs. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, δουλεύοντας πολύ όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο ματς. Το παιχνίδι αυτό για μένα έχει ξεχωριστή σημασία καθώς είναι μόλις η 2η φορά που παίζω αντίπαλος του Απόλλωνα στην Πάτρα από τότε που έφυγα. Η Πάτρα είναι η πόλη μου, είναι το σπίτι μου και πάντα νιώθω όμορφα όταν γυρίζω εκεί». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.