Παπαχατζής: «Η πιο σημαντική νίκη»

Ως την πιο σημαντική νίκη του Πανιωνίου στη φετινή σεζόν χαρακτήρισε ο Θανάσης Παπαχατζής, την εντός έδρας επί του ΠΑΟΚ στην παράταση, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ως την πιο σημαντική νίκη του Πανιωνίου στη φετινή σεζόν χαρακτήρισε ο Θανάσης Παπαχατζής, την εντός έδρας επί του ΠΑΟΚ στην παράταση, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Ήταν μια νίκη πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, γιατί μας δίνει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος», εξήγησε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων». «Θέλουμε ακόμη μια νίκη για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και εάν δεν προκριθούμε στους τελικούς, στους αγώνες για την 3η – 4η θέση».

«Ήταν ίσως η πιο σημαντική νίκη της φετινής σεζόν», τόνισε ο Παπαχατζής και παρατήρησε: «Εκτός από την βαθμολογικής σημασία της η νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει και ψυχολογική, γιατί προερχόμασταν από κακή εμφάνιση, ίσως την χειρότερη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, στον αγώνα με αντίπαλο τον Κολοσσό στην Ρόδο. Θέλαμε την νίκη για να ανέβει και η ψυχολογία μας».

«Αξίζαμε την νίκη, γιατί είχαμε συνεχώς το προβάδισμα, πήραμε διαφορές τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα και επιβεβαιώσαμε ότι ήμασταν ανώτεροι», σχολίασε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική ηγεσία του «Ιστορικού». «Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση γιατί δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον καλύτερο σκόρερ των αντιπάλων Κώστα Χαραλαμπίδη, που με προσωπικά τρίποντα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μείωσε την διαφορά και στο τέλος της κανονικής διάρκειας ισοφάρισε και έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο».

«Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ από την επίθεση μας», επισήμανε ο Παπαχατζής. «Στην άμυνα ήμασταν καλοί κατά διαστήματα και όταν ήμασταν καλοί στην άμυνα παίρναμε διαφορές. Εάν συναντήσουμε ξανά τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα στους Ντι Τζέι Κούπερ, Κώστα Χαραλαμπίδη».

«Στο Ρέθυμνο το ματς θα είναι δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος μας στην έδρα του είναι δυνατός και έχει την ικανότητα να ανοίξει τον ρυθμό και να τρέξει στον αιφνιδιασμό», δήλωσε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την επόμενη αναμέτρηση του Πανιωνίου για το πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο (5/4, 4 μ.μ., Novasports 3) στην Κρήτη για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, και σημείωσε: «Εάν ελέγξουμε τον ρυθμό, πάρουμε τα ριμπάουντ και υποχρεώσουμε το Ρέθυμνο να παίξει στο μισό γήπεδο, θα έχουμε βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει την νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα. Πρέπει να πάμε στο Ρέθυμνο με την σκέψη στο μυαλό μας ότι με μια νίκη εξασφαλίζουμε την τρίτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και αρχίζουμε τα πλέι οφ στο ίδιο σημείο εκκίνησης με την προηγούμενη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.