Γιαπλές: «Δεν είχαν τα ίδια κριτήρια οι διαιτητές»

Παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών έκανε ο Θανάσης Γιαπλές μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών έκανε ο Θανάσης Γιαπλές μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό.
«Στενοχωριέμαι να βλέπω στην πόλη μου ανθρώπους αγνούς να γίνονται έρμαιο διαφόρων επιτήδειων, που λυμαίνονται τον χώρο. Δεν έχει σχέση με το παιχνίδι αυτό που λέω, αλλά θέλω να το καταθέσω.
Δεν ήμασταν έτοιμοι στο ξεκίνημα του ματς, δε μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών. Υπήρχε παίκτης που για πρώτη φορά τον έβλεπα με τέτοια συμπεριφορά. Είδα έναν παίκτη, που δεν είχα ξαναδεί, απ’ την στιγμή που ανέλαβα. Δε νομίζω ότι οι διαιτητές σφύριξαν τα ίδια πράγματα σε ό,τι αφορά τις επαφές κάτω απ’ το καλάθι. Δε ήταν ίδια τα κριτήρια, αυτή είναι η άποψη μου. Έχουμε ακόμα πιθανότητες κι όσο ζούμε, ελπίζουμε.
Ο προκάτοχός μου έχει πει κάποια πράγματα για τη χημεία της ομάδας. Έχουμε μόνο ένα παίκτη στην θέση “3”, το Ντόμινικ (σ.σ. Σάτον) κι αυτός δεν είναι κανονικός σμολ φόργουορντ. Σχεδιάσαμε κάποια πράγματα με τον Σάτον κι ελπίζαμε να βρούμε παιχνίδι στο λόου ποστ μ’ αυτόν. Έτσι θέλαμε να έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Η ομάδα έπρεπε να βρει ρυθμό και δεν έχουμε άλλο παίκτη με παιχνίδι μέσα στην ρακέτα. Σε ό,τι αφορά τη διάθεση του, ο καθένας που ήταν στο γήπεδο, μπορεί να βγάλει συμπέρασμα».
Από την πλευρά των παικτών ο Αλέξης Σπανός τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, νίκησε δίκαια, είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα για εμένα, παίζοντας απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Αν νικούσαμε, θα κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή. Ξεκινήσαμε νωχελικά κι έτσι βρήκανε ρυθμό παίκτες όπως ο Χατζής και μείναμε πίσω, αλλά στη συνέχεια επιστρέψαμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να σωθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.