Φλεβαράκης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»

Συγκέντρωση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών θέλει ο Κώστας Φλεβαράκης από τους παίκτες των Τρικάλων, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών θέλει ο Κώστας Φλεβαράκης από τους παίκτες των Τρικάλων, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως φαβορί της αναμέτρησης είναι η πατρινή ομάδα, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αρχικά, ο Φλεβαράκης τόνισε για το ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος: «Ο Απόλλων Πατρών είναι μία ομάδα που έχει σημειώσει μεγάλες νίκες τόσο μέσα στην έδρα του όσο και μακριά από αυτήν και είναι σε εξαιρετική κατάσταση ειδικά στον δεύτερο γύρο. Είναι μία ομάδα που έχει και ταλέντο αλλά και εμπειρία. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και να δώσουμε το 100% του πάθους και της συγκέντρωσης μας. Ο Απόλλωνας είναι σίγουρα το φαβορί αλλά και εμείς θα παλέψουμε για την νίκη που την χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, ο Μάικ Πορίνι υπογράμμισε από την πλευρά του: «Προπονηθήκαμε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα μετά την πολύ σημαντική νίκη που σημειώσαμε το περασμένο Σάββατο επί του Ρεθύμνου. Πιστεύω ότι ίσως ήρθε η ώρα να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη μακριά από την έδρα μας. Δεν ξεχνάμε ότι ο στόχος μας δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, θέλουμε να σιγουρέψουμε την παραμονή μας στην κατηγορία, θα κυνηγήσουμε και άλλες νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.